Захист Труханова, якого арештували у залі суду, подав апеляційну скаргу

0 коментарів 18522 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Адвокат взятого під варту мера Одеси Геннадія Труханова Олександр Лисак подав сьогодні апеляційну скаргу. Про це він повідомив у коментарі УНН, передає “Бессарабія INFORM”. 


“Сьогодні ми подали апеляцію на рішення Вищого антикорупційного суду. Засідання апеляційної палати відбудеться наступного тижня”, – повідомив він.

Нагадаємо, 4 травня Вищий антикорупційний суд відправив під варту міського голову Одеси з можливістю внесення застави у розмірі 13 млн грн.

25 квітня Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід Труханову у цій справі замість особистого зобов’язання на заставу в 30 866 000 гривень. Гроші Труханов мав внести протягом 5 днів.

Слідство вважає, що Труханов у період з липня до грудня 2016 року спільно з іншими посадовцями мерії та приватної компанії заволодів коштами місцевого бюджету Одеси в сумі 185 млн грн під виглядом придбання будівлі збанкрутілого заводу “Краян” за свідомо завищеною вартістю.

1 червня 2018 року антикорупційні органи завершили розслідування в цій справі. У липні 2019 року Малиновський районний суд Одеси визнав невинуватими Труханова та інших посадовців у розтраті 92 млн грн.

Пізніше апеляція ВАКС скасувала виправдувальний вирок, і тепер цю справу скерували на повторний розгляд до Вищого антикорсуду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x