Мера Одеси Труханова взяли під варту у залі суду

0 коментарів 25947 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вищий антикорупційний суд заарештував міського голову Одеси Геннадія Труханова у справі про розтрату понад 92 млн грн на придбанні будівлі заводу Краян. Альтернативою визначили 13 млн грн застави. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. 


Нагадаємо, мера Одеси Геннадія Труханова, його заступника Павла Вугельмана, голову постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради Василя Шкрябая, директора департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексія Спектора та його заступника Володимира Радіонова звинувачують у розкраданні 92 млн. грн місцевого бюджету.

Напередодні, 25 квітня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання прокурора САП про зміну запобіжного заходу міському голові Одеси. ВАКС застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 30 866 000 гривень.

“Зважаючи на те, що обвинувачений не вніс 30,866 млн грн застави, визначеної судом, прокурор звернувся до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу із застави на тримання під вартою з альтернативою внесення застави“, – зауважили в антикорупційній прокуратурі.

Арештували очільника міста у залі суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x