Видавав себе за посадовця військкомату: в Одесі на хабарі викрили командира відділення, який “допомагав” призовникам перетинати кордон

0 коментарів 20682 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Командиру відділення однієї з військових частин ЗС України, який видавав себе за посадову особу одного з РТЦК та СП в Одеській області та одержав хабаря в сумі 2500 доларів, повідомили про підозру  за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).


Як розповіли у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Південного регіону, кошти чоловік отримав за сприяння військовозобов’язаному у виготовленні та наданні документів, що слугували б йому законною підставою для перетину державного кордону.

2 травня 2023 року, після передачі документів і одержання хабаря, військовослужбовця затримали правоохоронці в порядку ст.208 КПК України.

Наразі затриманому повідомлено про підозру й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 268 400 гривень.

Крім того, перевіряється причетність інших осіб до вчинення злочину.

Видавав себе за посадовця військкомату: в Одесі на хабарі викрили командира відділення, який "допомагав" призовникам перетинати кордон Видавав себе за посадовця військкомату: в Одесі на хабарі викрили командира відділення, який "допомагав" призовникам перетинати кордон

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x