В УДП показали, як триває ремонт морського суховантажного судна «Вилково»

0 коментарів 30645 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Українському дунайському пароплавстві розповіли, як проходить ремонт суховантажного судна «Вилково». Наразі тривають підготовчі роботи. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив гендиректор УДП Дмитро Москаленко, передає Бессарабія INFORM. 


“У найближчі дні завершується процес дефектації. Буде остаточно визначений перелік та обсяг робіт. Проте, щоб не втрачати дорогоцінний час та сприятливі погодні умови, деякі роботи вже стартували”, – зауважив очільник пароплавства.

Так, за словами Дмитра Москаленка, співробітники УДП вже очистили поверхню першого трюму та корпусу судна, нанесли шар грунту, а також розпочали фарбування.

Раніше гендиректор повідомляв, що модернізоване та відновлене судно “Вилково” повинно почати працювати цього літа. Після оновлення теплохід буде готовий для перевезення генеральних, навалочних вантажів різної номенклатури, зерна та контейнерів. Це п’яте судно із серії з шести, збудованих на замовлення УДП на португальській корабельні Віана ду Каштелу за проєктом Р-845, типу “Ізмаїл”.

Додамо, «Вилково» заарештували у грудні 2008 року у порту Псахна (Греція) за багаторічні борги перед місцевими компаніями. Звільнене у березні 2010 року.

В УДП показали, як триває ремонт морського суховантажного судна «Вилково» В УДП показали, як триває ремонт морського суховантажного судна «Вилково» В УДП показали, як триває ремонт морського суховантажного судна «Вилково» В УДП показали, як триває ремонт морського суховантажного судна «Вилково» В УДП показали, як триває ремонт морського суховантажного судна «Вилково»
В УДП показали, як триває ремонт морського суховантажного судна «Вилково»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x