Не будь як водій ВАЗа: автохам не пропустив швидку на трасі Одеса-Рені (відео)

1 коментар 33291 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На трасі Одеса-Рені водій ВАЗа вирішив не надавати перевагу у русі кареті швидкої допомоги, яка їхала по зустрічній смузі з ввімкненими проблисковими маячками та сиренами. Відео з автохамом опублікували на сторінці Центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, передає Бессарабія INFORM. 


“Траса Одеса-Рені є наразі однією з найбільш завантажених доріг Одещини. Через велику кількість фур, що спричиняють затори, часто буває вкрай важко бригадам ЕМД вчасно прибути до пацієнта або доправити хворого до лікувального закладу. У такі моменти водієві «швидкої» вкрай необхідне розуміння та людяність зустрічних водіїв”, – зазначається у повідомленні медиків.

Співробітники екстренки підкреслюють, що більшість учасників дорожнього руху справді з розумінням ставляться до ситуації і пропускають наші авто з увімкненими проблисковими маячками та сиренами навіть на зустрічній смузі.

“Але хочемо показати вам один із випадків свідомого порушення правил дорожнього руху, нараження на небезпеку інших водіїв та пасажирів, а також перешкоджання роботі медиків. Закликаємо вас ніколи не робити так, як вчинив водій автомобіля ВАЗ на цьому відео”, – констатували медики.

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ale Starec
Ale Starec
10 месяцев назад

Номера есть, осталось отловить и отбуцкать, а скорую – не вызывать!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x