В центрі Аккерману латають ділянку дороги, де неодноразово утворювався провал

0 коментарів 18441 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському продовжують боротися з проблемою просідання асфальту на вулиці Єврейській. Після того, як ділянка вулиці між Маяковського та Миколаївською більше місяця була перекрита для руху транспорту, 19 травня на вказаному відрізку розпочали свою роботу комунальники. Про це повідомляє Бессарабія INFORM, посилаючись на офіційну сторінку міськради.


Так, працівники міського центру “Благоустрій” проводили ремонт дороги, латаючи вибоїни “гарячим асфальтом”.

Нагадаємо, в історичній частині міста по вулиці Єврейській, біля колишньої будівлі Центру надання адмінпослуг, часто трапляються випадки просідання ґрунту. Так, у серпні 2019 року, після тривалої зливи, на проїжджій частині утворився величезний провал, до якого впав автомобіль. Наступного 2020-го року прорва, глибиною 1, 5 метри, з’явилася вже на тротуарі.

У 2021-му році на цій же ділянці знову сталося просідання тротуару.

Варто зазначити, що раніше на місці нинішнього парку Перемоги розташовувався ринок. На ньому переважно торгували рибою, яка зберігалася в підземних складах по вул. Єврейській. Ці підземні ходи, які періодично вимиваються водою, викликають провали. Очевидці розповідали, що крім самого провалу під тротуаром утворюється простір, завдовжки кілька метрів.

В центрі Аккерману латають ділянку дороги, де неодноразово утворювався провал
В центрі Аккерману латають ділянку дороги, де неодноразово утворювався провал В центрі Аккерману латають ділянку дороги, де неодноразово утворювався провал

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x