Іноземцю, який намагався провезти через ПП “Старокозаче-Тудора” наркотики, “світить” до 10 років тюрми

0 коментарів 21222 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


30-річний фігурант намагався завезти з-за кордону на територію України канабіс, який, є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено. Іноземця затримали у міжнародному пункті пропуску «Старокозаче -Тудора» під час здійснення митного контролю та огляду пасажирів рейсового автобуса, що слідував зі столиці Республіки Молдова до столиці України. Про це повідомляє Бессарабія INFORM із посиланням на обласне відділення поліції.


Як зазначається, в особистих речах іноземця виявили пластикову банку, в якій знаходилось шість паперових згортків з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору у подрібненому та висушеному стані.

Поліцейські вилучили їх і перевірили експрес-тестом на нарковміст. Результат був позитивним. Речовину поліцейські скерували на експертизу, а правопорушника затримали.

Фігуранту повідомили про підозру у контрабанді особливо небезпечних наркотичних засобів, тобто переміщенні через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, що передбачено частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України.

Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці вирішують питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.Іноземцю, який намагався провезти через ПП "Старокозаче-Тудора" наркотики, "світить" до 10 років тюрми  Іноземцю, який намагався провезти через ПП "Старокозаче-Тудора" наркотики, "світить" до 10 років тюрми Іноземцю, який намагався провезти через ПП "Старокозаче-Тудора" наркотики, "світить" до 10 років тюрми

Іноземцю, який намагався провезти через ПП "Старокозаче-Тудора" наркотики, "світить" до 10 років тюрми

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x