Унікального робота-міношукача представили на відкритті нового «Класу безпеки» у Саф’янівській громаді

0 коментарів 17064 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі з’явився шостий «Клас безпеки» на базі Озернянського закладу освіти. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на сторінку директора Департаменту освіти і науки ОВА Олександра Лончака.


Клас модернізований у відповідності до всіх рекомендацій МОН та облаштований надсучасними інтерактивними куточками.  Під час презентації окремо зосередили увагу на зоні мінної безпеки, адже реалії сьогодення вимагають

Учні  гуртка «Основи робототехніки» для нового класу безпеки створили робота-міношукача.  Пристрій був створений за допомогою технологій STEM-лабораторії, яка функціонує у школі. Робот запрограмований таким чином, що ним можна керувати дистанційно зі смартфону на відстані до 30 метрів.

Крім того, юні рятувальники успішно протестували перегляд відеоматеріалів та презентацій за допомогою гаджетів, перехід за QR-кодом до електронного класу безпеки.

 «Респект керівнику школи Оксані Тельпіз та всій команді педагогів за те, що мотивуєте своїх учнів, націлюєте їх на пошук ідей і розвиваєте в них талант! Молодці! Так тримати! Окрема вдячність керівництву Саф’янівської громади та органу управління освітою за господарський, креативний підхід в реалізації потрібної справи», ‒ поділився у своєму дописі Олександр Лончак.

Унікального робота-міношукача представили на відкритті нового «Класу безпеки» у Саф’янівській громаді

Унікального робота-міношукача представили на відкритті нового «Класу безпеки» у Саф’янівській громаді Унікального робота-міношукача представили на відкритті нового «Класу безпеки» у Саф’янівській громаді Унікального робота-міношукача представили на відкритті нового «Класу безпеки» у Саф’янівській громаді Унікального робота-міношукача представили на відкритті нового «Класу безпеки» у Саф’янівській громаді

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x