В Аккермані з’явились алеї чорнобривців

0 коментарів 21222 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському на центральних алеях парку Перемоги висадили чорнобривці. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Сьогодні важко уявити Україну без цих жовтогарячих квітів, які милують око кожного українця ще змалечку.  Чорнобривці ‒ один із народних символів, що уособлює собою дитинство та рідну оселю. Для матері ‒ це символ дітей, особливо синівської сили та мужності. Для дітей ‒ це образ материнської любові і Батьківщини.

Нехай кожен син, що зараз боронить нашу землю, повернеться додому з перемогою. Нехай кожна мати дочекається своїх дітей, де б вони не були.

В Аккермані з’явились алеї чорнобривців

В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців

В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців В Аккермані з’явились алеї чорнобривців

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x