У стародавньому місті розпочався турнір з боксу “Переможний бій. Аккерман-2023” (фоторепортаж)

0 коментарів 39690 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському розпочався відкритий турнір з боксу серед юніорів “Переможний бій. Аккерман-2023”. У спортивній залі коледжу природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій зібралися досвідчені тренери та їх вихованці, які мріють досягти найвищих вершин у цьому виді спорту та підняти на п’єдесталі переможний український прапор.  Як пройшло відкриття змагань, бачила “Бессарабія INFORM”.


Привітати юних спортсменів та побажати їм перемоги та подальших успіхів завітали міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан, голова ради Федерації боксу Одеської області, командир підрозділу ЗСУ  – Віталій Герсак, президент асоціації олімпійських видів боротьби в Одеській області, депутат Одеської обласної ради  – Трифон Антов, перший віце-президент Федерації боксу Одеської області – Олександр Гордієнко, голова Шабівської громади – Павло Павленко, а також інші поважні гості.

Велика вдячність усім, хто доклав зусиль до проведення турніру. Подяка тренерам, які і вдень, і вночі займаються зі своїми спортсменами, докладають зусилля, для того, аби наші боксери прославляли наш край на чемпіонатах України. Багато хто з юнаків вже виступав на чемпіонатах Європи та світу. Ми сподіваємося, що на Європейських іграх наш земляк Юрій Захарєєв завоює ліцензію на Олімпійські ігри”, – зазначив під час свого виступу віце-президент ФБ Одеської області Олександр Гордієнко та вручив Грамоти і Подяки усім, хто допоміг у організації чемпіонату в Аккермані.

У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)
Олександр Гордієнко

У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)
У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)
У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)

У турнірі прийматимуть участь більше 80 учасників з Білгорода-Дністровського та району, з різних міст Одещини та сусідніх регіонів.

Місто Білгород-Дністровський на турнірі представлятимуть боксери клубів “Аккерман Клуб ММА 7.62”, “Тіра”, “Югбокс” та інших, які виходитимуть в ринг проти одеських спортсменів. На турнір в Аккерман привіз своїх підопічних і відомий наставник боксерів Білгород-Дністровщини, Заслужений тренер України Ігор Юрескул.

“Троє моїх учнів судитимуть бої – наразі вони пізнають ази суддівства у боксі. Ще двоє моїх вихованців вийдуть на ринг. Це Василенко Артем, який завоював бронзу на чемпіонаті України. Він провів чотири поєдинки, вигравши у трьох з них. Крім нього, позмагатися за перемогу вийде Давид Молодан, який став чемпіоном України”, – розповів БІ іменитий тренер.

За словами Ігора Юрескула, його вихованці зараз готуються до Гімназіади України, на якій будуть відбирати спортсменів для участі для всесвітніх іграх у Ріо-де-Жанейро. Крім того, з 3 червня розпочинається навчально-тренувальні збори у карпатському смт. Яблуниці. Отож, турнір в Аккермані буде одним з етапів підготовки бійців до подальших змагань.

У розмові з БІ Ігор Юрескул підкреслив, що проведення подібних турнірів під час війни вкрай необхідне:

“Проведення таких турнірів важливе для підняття морального духу дітей, адже якщо зараз все залишити, припинити проводити змагання, то бокс, та і в цілому спорт в Україні, може сильно відкотитися назад”,- зазначив тренер.

У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)
Ігор Юрескул з донечкою

Свого колегу підтримав і одеський тренер Ігор Платонов. Наставник юних боксерів народився у Білгороді-Дністровському, але вже тривалий час тренує дітей в Одесі у спортклубі “Максимус”, а також у Академії боксу при ОНЮА.

“Зараз це дуже важливо, тому що дітей треба відволікати від подій у країні, щоб дитяча психіка не травмувалася внаслідок війни”,- наголосив Ігор Платонов.

Майстер спорту з боксу приїхав з чотирма своїми учнями. Каже, хлопці – новачки, займаються не більше року. Для них це дебютний турнір, перший виїзд за межі рідного міста.

У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)
Ігор Платонов зі своїм підопічним

Турнір “Переможний бій. Аккерман-2023” триватиме протягом трьох днів – з 19 по 21 травня.

Про результати поєдинків БІ розповість у своїх наступних публікаціях.

У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)
судді турніру

У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)
У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)   У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)
У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж) У стародавньому місті розпочався турнір з боксу "Переможний бій. Аккерман-2023" (фоторепортаж)

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x