У селі Адамівка облаштують пункт першої невідкладної медичної допомоги: за які кошти планують реалізувати проєкт

0 коментарів 25893 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Первинна ветеранська організація при Шабівській сільській раді стала переможцем програми надання цільової благодійної допомоги ініціативним групам спільнот. То ж тепер громада має шанс облаштувати та частково відремонтувати пункт невідкладної меддопомоги в Адамівці. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на сільську раду.


Громадська організація «Первинна ветеранська організація при Шабівській сільській раді» виступила з ініціативою стосовно підвищення рівня охорони здоров’я. Зокрема, йдеться про доступність медичної допомоги у селах громади в умовах війни.

Зазначена організація презентувала проєкт «Оснащення пункту першої невідкладної медичної допомоги в с.Адамівка та проведення поточного ремонту фасаду будівлі». За результатами участі, ГО стала переможцем програми.

Грошова допомога неурядовим організаціям надається у рамках проєкту «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» за фінансової підтримки Міжнародного Благодійного фонду «Альянс Громадського Здоров’я». Оголосила його ГО «Громадський Рух «Віра, Надія, Любов».

«Ми відчували важливість проєкту, оскільки він про доступність населення до пункту першої невідкладної медичної допомоги; надання якісних медичних послуг, спрямованих на зміцнення здоров’я пацієнтів; створення належних умов для праці медичного працівника. Вдячні активним і ініціативним мешканцям громади та сільському голові Павлу Павленку за підтримку нашої ініціативи та турботу про мешканців громади у сфері надання медичних послуг в Шабівській сільській громаді», ─ йдеться у дописі.

Також у громаді висловили вдячність експертам Агентства транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай» за сприяння та організаційну допомогу в підготовці проєкту.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x