У Саф’янівській громаді відзвітували, на що витратили частину зібраних під час благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ коштів

0 коментарів 22140 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селі Саф’яни нещодавно відбувся великий благодійний ярмарок «Разом до перемоги» на підтримку Збройних сил України. У сільраді, яка була ініціатором і організатором заходу, відзвітували, скільки вдалось назбирати і на що була витрачена частина зібраних донатів, повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Під час ярмарку гості мали можливість придбати різноманітні національні страви кожного населеного пункту громади – курбан, мамалигу, шурпу, шашлик, міліну, смачну випічку, уху тощо. А місцеві артисти влаштували для учасників благодійного заходу чудовий концерт. Загалом з продажу страв та у скриньку для донатів для армії вдалось назбирати 126 500 грн та 800 $.

Всі зібрані кошти пішли на потреби військовослужбовців Збройних сил України. Зокрема, частина зібраних коштів була спрямована на закупівлю автомобільної гуми, яка сьогодні була передана бійцю Олександру – мешканцю села Матроска. Наразі Олександр боронить нашу країну від російських окупантів на Донецькому напрямку.

“Дякуємо всім, хто долучився до допомоги ЗСУ! Незабаром буде передана наступна партія допомоги! Продовжуємо працювати!”, – сказано у зверненні сільради.

У Саф'янівській громаді відзвітували, на що витратили частину зібраних під час благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ коштів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x