“Шерше ля фам”: 33-річний житель Шабо “під наркотиками” вирішив помститися колишньому своєї дружини та підпалив його майно

0 коментарів 21330 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Образившись на дружину, житель Шабо  вирішив помститися колишньому чоловіку коханої та підпалив його майно. Пожежу відразу загасили, не давши їй розповсюдитися. Слідчі повідомили 33-річному правопорушнику про підозру у замаху на умисне пошкодження майна односельця, вчиненого шляхом підпалу. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.


Про це повідомляє Бессарабія INFORM із посиланням на обласне управління поліції.

Дізнавшись про те, що дружина хоче з ним розлучитися, ревнивець у стані наркотичного сп’яніння, пішов до її колишнього чоловіка. Зловмисник вигнав власника з будинку, пригрозивши сокирою, зачинився в оселі і почав погрожувати все спалити.

Про подію сповістили на спецлінію «102». Поліцейські оперативно прибули на місце скоєння злочину і затримали правопорушника. Він встиг у гаражі облити автомобіль маслянистою рідиною, яку знайшов на території домоволодіння потерпілого, та в будинку підпалити його одяг.

На щастя, пожежу швидко загасили.

Поліцейські затримали зловмисника та повідомили йому про підозру за частиною 3 статті 15 та частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

Йдеться про замах на умисне пошкодження чужого майна, вчиненого шляхом підпалу. За цей злочин правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

На час досудового розслідування, за клопотанням слідчих, суд помістив підозрюваного під варту. Слідство триває.
"Шерше ля фам": 33-річний житель Шабо "під наркотиками" вирішив помститися колишньому своєї дружини та підпалив його майно

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x