Резніков заявив, що Україна поверне Крим без бою

0 коментарів 21762 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Визволення Криму може відбутися і без боїв безпосередньо на території півострова. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков у коментарі журналу The Atlantic.


Як зазначено у статті, всі розуміють, що Крим має досить стратегічне значення.

“За останні дев’ять років путінський режим перетворив Крим з курортної зони в щось, що нагадує російський авіаносець, прикріплений до “підчерев’я” України, поцятковане окопами і укріпленнями”, – пише журнал і зазначає, що окупаційний очільник Криму Сергій Аксьонов теж назвав півострів “передовим форпостом” окупації півдня України.

Оскільки росіяни перетворюють Крим на подобу фортеці, українська сторона говорить про “військово-політичне” визволення півострова. Журнал викладає загальну суть цієї концепції: ЗСУ заблокують автомобільні, залізничні та водні шляхи забезпечення військ на півострові і почнуть бити по військовій інфраструктурі безпілотниками, що і змусить окупантів покинути півострів.

“Крим ми візьмемо без бою”, — заявив виданню Олексій Резніков.

Варто зауважити, що після вибухів на мосту, який поєднує РФ та Крим, на об’єктах інфраструктури та транспортних вузлах – півострів почала залишати велика кількість росіян, які жили там під час окупації.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x