Офіційно призначено керівника Білгород-Дністровської багатопрофільної лікарні

0 коментарів 38421 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 1 червня офіційно генеральним директором КНП «Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня» призначено Віталія Володимировича Жнякіна. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на міського голову.


Відповідне розпорядження про призначення сьогодні, 30 травня, підписав мер Віталій Граждан. Як зазначив очільник міста, до цього Віталій Володимирович декілька років виконував обов’язки керівника медзакладу.

Віталій Жнякін ─ лікар-ортопед вищої категорії. Протягом 2000-2006 років навчався медичному університеті на факультеті «Лікувальна справа», після чого два роки проходив інтернатуру в Центрі ортопедії та травматології 11 міської лікарні м.Одеса. З 2008 року працював в Білгород-Дністровській міській багатопрофільній лікарні, зокрема у травматологічному відділенні, яке цілодобово надає медичну допомогу в плановому та екстреному порядку.

Завдяки його виваженому керівництву та підтримці з боку органів влади, у 2021 році в лікарні ввели в експлуатацію новий комп’ютерний томограф та цифровий рентген-апарат.

За високий професіоналізм та неоціненний внесок у рятування життя людей внаслідок ракетних обстрілів 1 липня 2022 року селища Сергіївка, Віталій Жнякін та його колеги, які прийшли на допомогу у перші, найстрашніші і найтяжчі хвилини, були нагороджені районною владою. Віталій Володимирович отримав Почесну відзнаку.

Починаючи з цього року в медзакладі можуть виконувати ендопротезування суглобів, то ж пацієнти переважно похилого віку мають можливість за медичними показниками замінити зруйнований хворобами суглоб шийки стегна або пошкоджений при зламі і при важких артрозах колінний суглоб – на штучний. У структурі лікарні також створений Центр реабілітації, де працюють висококваліфіковані фахівці.

Про нові медичні апарати та дослідження, які проводяться в міській лікарні, ми розповідали раніше. Наразі, за останні роки медустанова поповнилася новим обладнанням лабораторії, хірургічними стойками й столами, що дозволяє укладати більше пакетів з Національною службою здоров’я України, і, як наслідок, надавати максимально якісну медичну допомогу населенню.

«Впевнений, що на новій посаді Віталій Жнякін ще в більшій мірі зможе реалізовувати ті напрацювання з покращення міської галузі охорони здоров’я, які, незважаючи на досить тривале виконання ним обов’язків генерального директора, успішно втілювались та продовжують здійснюватись у Білгород-Дністровській міській багатопрофільній лікарні», ─ наголосив у своєму дописі мер Віталій Граждан.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x