Бути готовими до всього: Саратська лікарня отримала новий генератор

0 коментарів 29133 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В умовах воєнного стану та постійної загрози з боку країни-терориста кожна установа має бути готовою до будь-яких критичних ситуацій. Особливо гостро це питання стоїть перед медичними закладами, адже люди не хворіють за планом, а тому лікарні мають забезпечити роботу, не залежно від зовнішніх обставин. Днями, аби буди готовими до можливого ускладнення ситуації,  Саратській лікарні передали новий генератор потужністю 80 кВт.


Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на офіційні джерела.

Підтримали ініціативу про забезпечення лікарні безперебійним електроживленням благодійники і, завдяки БФ «Разом для України», медзаклад отримав електрогенератор марки GJR110.

В установі також завдячують Департаменту охорони здоров’я ОВА, очільниця якого особисто сприяла у передачі такого необхідного обладнання на випадок непередбачених ситуацій. Тепер, завдяки генератору, у лікарні зможуть безперебійно функціонувати всі її підрозділи під час планового або аварійного відключення електроенергії.

«Працюємо задля спільної перемоги! Кожен на своєму місці і на своєму фронті!» ─ висловився на сторінці закладу його генеральний директор Роман  Балан.

Бути готовими до всього: Саратська лікарня отримала новий генератор

Бути готовими до всього: Саратська лікарня отримала новий генератор

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x