Медицина Білгорода-Дністровського: що сьогодні можуть запропонувати мешканцям

1 коментар 26352 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Всім давно відома істина, що життя і здоров’я людини є найбільшою цінністю. Аби якогомога довше залишатися в рядах здорових людей, періодично, а особливо з віком, необхідно проходити різні обстеження. Сьогодні у мешканців Білгород-Дністровщини є така можливість. У Білгород-Дністровській міській багатопрофільній лікарні можна пройти діагностичні дослідження на найсучаснішій техніці. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Департамент охорони здоров’я ОВА.


У міській лікарні щоденно проводять 18-20 досліджень КТ. Цей апарат було отримано від ДП “Медичні закупівлі України”, а ввели його в експлуатацію 14 грудня 2021 року.

Від початку його роботи уже було проведено 6 339 досліджень, з яких – 908 виконано з контрастуванням.

«У лікарні пройти КТ може будь-який пацієнт за електронним направленням від сімейного або лікуючого лікаря (зазвичай призначається після рентгену або УЗД, якщо є необхідність уточнити, деталізувати патологію або ураження). За наявності електронного направлення, послуга є безкоштовною в межах Програми медичних гарантій. У разі проведення КТ дослідження без Е-направлення вартість послуги складає 1020 грн без контрастування», ─ йдеться у дописі Департаменту.

На сьогоднішній день міська багатопрофільна лікарня надає вторинну медичну допомогу, як  населенню міста, так і селищ Сергіївка і Затока, що складає 59 494 мешканців. Крім того, послугами медзакладу користуються й жителі інших громад, яких наразі після адміністративної реформи більше 198 тисяч.

На даний час у лікарні також функціонує 16 рентгенологічних діагностичних апаратів, 2 флюорографи, 4 апарата УЗД, з яких – один з доплером для обстеження вагітних, ендоскопічне обладнання для проведення ЕФГДС, колоноскопії, цистоскопії, гістероскопії.

То ж для жителів району та міста, які мають таку необхідність, є можливість пройти діагностику з використанням сучасних технологій, не долаючи довгий шлях до обласного центру.

Медицина Білгорода-Дністровського: що сьогодні можуть запропонувати мешканцям

Медицина Білгорода-Дністровського: що сьогодні можуть запропонувати мешканцям

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Sergey Nabokov
Sergey Nabokov
6 месяцев назад

Виглядає наче непогано, але я все є таки надаю перевагу таким клінікам, як https://medspace.lviv.ua/ Тут працюють справжні професіонали і якість медицини на високому рівні.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x