Не тільки про Суворова: в Ізмаїлі створюють нову музейну залу, присвячену містянам та жителям краю, які віддали своє життя у війні з росією

0 коментарів 34263 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльський військово-історичний музейний комплекс, який було створено цієї весни на базі колишнього музею Суворова, діорами та Меморіального парку-музею «Фортеця», планують відкрити експозицію, присвячену Захисникам України. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію новоствореного музейного комплексу, оприлюднену на офіційній сторінці у Фейсбуці.

У майбутньому в експозиції музею буде зала, присвячена ізмаїльцям та жителям нашого краю, які віддали своє життя у війні з росією.

Працівники музею звертаються по допомогу до родичів, близьких та знайомих у пошуку особистих речей, фотографій загиблих Героїв нашого краю. Ізмаїльців закликають по можливості збирати та передавати до музею такі цінні речі, які згодом стануть експонатами про жорстоку війну з російськими загарбниками.

“Речі, які зараз просто лежать, через деякий час можуть стати цінними артефактами цієї героїчної доби, особливо особисті речі загиблих Героїв нашого краю”, – зазначають музейники.

Якщо ви хочете дізнатися більше інформації або передати речі для нової експозиції музею, звертайтесь за тел.: 0985294967, або пишіть у месенджер на сторінці установи в Фейсбуці.

Нагадаємо, Ізмаїльський військово-історичний музейний комплекс був створений на базі декількох міських музеїв. В тому числі туди увійшли колишній музей Олександра Суворова, діорама і Меморіальний парк-музей «Фортеця». Він став єдиним музейним простором, який відповідає вимогам сучасного українського суспільства.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x