Мешканець Білгорода-Дністровського втратив все та потрапив у в’язницю через захоплення наркотиками

0 коментарів 56889 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дев’ятнадцятирічний мешканець Білгорода Дністровського проведе шість років за ґратами через зберігання та розповсюдження наркотиків. Також у нього конфіскували усе майно та стягнуть 85 тисяч гривень. Таке рішення прийняв місцевий суд, – передає “Бессарабія INFORM” з посиланням на Управління поліції. 


Затримали молодика  у серпні минулого року. Спочатку його викрили, коли той йшов додому з пакунком галюциногенних грибів вагою майже сто грамів, а надалі була проведена низка обшуків, за результатами яких поліціянти знайшли цілий арсенал різноманітних наркотичних засобів.

Зокрема, за місцем мешкання правопорушника вилучили майже сто грамів амфетаміну, розфасованого у згортки, та понад 600 грамів канабісу, чотири пакетики з РVP загальною вагою понад 2 грами, ваги та пакувальний матеріал.

Надалі правоохоронці встановили місце знаходження 34-х схованок, які використовував зловмисник при розкладанні по місту так званих закладок, а також канал інформування клієнтів. При огляді локацій стражі закону виявили ще 10 згортків з канабісом загальною вагою 11 грамів та 24 згортки з РVP вагою понад 6 грамів.

Вміст усіх вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин правоохоронці підтвердили експертними висновками. Серед них – особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини.

Зловмисник повністю визнав свою провину та пояснив, що купував заборонений «товар» через месенджер Telegram, фасував за місцем мешкання та збував через «закладки».

Поліцейські затримали молодика у процесуальному порядку і за наявності достатніх доказів, зібраних під час досудового розслідування, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули йому обвинувачення у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, психотропних речовин у великих розмірах та особливо небезпечної психотропної речовини, вчинених повторно, що передбачено частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Суд, дослідивши матеріали провадження та надані правоохоронцями докази, ухваленим обвинувальним вироком визнав хлопця винним та призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю. Також суд ухвалив стягнути з обвинуваченого на користь держави понад 85 тисяч гривень, витрачених на залучення експертів, а усі вилучені речові докази у справі знищити.

Мешканець Білгорода-Дністровського втратив все та потрапив у в'язницю через захоплення наркотиками

Мешканець Білгорода-Дністровського втратив все та потрапив у в'язницю через захоплення наркотиками

Мешканець Білгорода-Дністровського втратив все та потрапив у в'язницю через захоплення наркотиками

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x