Кривавий день: в Кілійській громаді після вбивства рибалки ледь не сталося ще одне – важко поранено мешканця Шевченкового

0 коментарів 279558 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчорашній день, 25 травня, був справжнім викликом для кілійських правоохоронців. Усього за кілька годин сталися дві резонансні події – вбивство 47-річного кілійця на озері Китай та замах на вбивство тракториста з села Шевченкове. На щастя, друга подія закінчилася благополучно. 


За даними “Бессарабії INFORM”, інцидент стався по вулиці Шкільній близько 23:40 під час хмільного застілля на честь дня народження одного з чоловіків. Раптом між ними пробігла кішка на фоні ревнощів – тоді 41-річний іменинник завдав кілька ножових поранень 41-річному власнику будинку в область грудної клітини та паху.

З важкими пораненнями потерпілого доставили у реанімацію кілійської багатопрофільної лікарні, де прооперували. На щастя вже сьогодні постраждалого перевели у палату – завдяки вправності лікарів, його життю більше нічого не загрожує.

І поки лікарі боролися за пацієнта, поліціянтам довелося розшукувати нападника, який втік з місця події. За кілька годин його було затримано в порядку статті 208 КК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x