Пострілом у спину вбито мешканця Кілії, який на човні обстежував озеро Китай

0 коментарів 273456 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Приголомшливе вбивство сталося вчора, 25 травня, на озері Китай між селами Червоний Яр Кілійської громади та Приозерне Суворівської громади. Під час обстеження водойми на човні отримав постріл у спину – в зону грудної клітини 47-річний мешканець Кілії, від якого невдовзі помер. Попередньо встановлено що куля від пневматичної зброї зупинилася в серці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За даними “Бессарабії INFORM”, події відбувалися близько 17 години. Група з трьох осіб: представника ТОВ, яке орендує озеро Китай, а також двох рибалок на моторному човні обстежували водойму на предмет діяльності браконьєрів та знаходження заборонених знарядь лову риби. Раптом по плавзасобу почали стріляти з моста, після чого постраждалий поскаржився на біль в області грудної клітини. На жаль, кілієць помер до прибуття “швидкої допомоги”.

На місце були викликані правоохоронці, які в межах здійснення розшукових дій неподалік місця злочину побачили двох чоловіків в стані алкогольного сп’яніння, а також автівку ВАЗ 21099, у салоні якої було виявлено пневматичну зброю. З’ясувалося, що роковий постріл здійснила третя особа – 31-річний власник автомобіля, працівник охоронної агенції “Олімп-Юг” міста Кілія, який залишив місце злочину. На нього вказав один зі свідків, який перебував у човні.

Як прокоментував під час виступу на сесії в.о. начальника Кілійського відділення поліції Вадим Левицький,  підозрюваного вже затримано в порядку 208 статті КК України. Також новий головний поліціянт громади зазначив, що його підлеглі спрацювали дуже якісно та швидко.

Підозрюваний зізнався у скоєнні злочину та зазначив, що не хотів нікого вбивати, а свій вчинок пояснив станом алкогольного сп’яніння…

Без батька залишилося двоє дітей.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x