Білгород-Дністровський район проведе в останню путь поважного мешканця Ігумнова Павла Михайловича

0 коментарів 34506 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На 74-му році життя пішов з життя патріот, ветеран державної служби, громадський діяч Ігумнов Павло Михайлович. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


За плечима цієї досвідченої та мудрої людини ─ 45 років загального стажу, з них ─ 32 на керівних посадах державної служби. Павло Михайлович завжди відповідально ставився до виконання поставлених завдань, і навіть на пенсії займав активну позицію у суспільно-політичному житті Білгород-Дністровського району.

З 2010 по 2012 роки був активним членом громадської ради при Білгород-Дністровській райдержадміністрації першого скликання, стояв у джерел розбудови свідомого громадянського суспільства в районі.

Близько 20 років Павло Ігумнов обіймав посаду заступника керівника координаційної ради з питань патріотичного виховання молоді та розвитку українського козацтва. Завжди активно брав участь у роботі районної організації ветеранів України, приділяв увагу розвитку волонтерського руху.

Павло Михайлович мав великий авторитет серед усіх, хто його добре знав: близькі, колеги, друзі.

Прощання з Ігумновим Павлом Михайловичем відбудеться завтра, 23 травня, у місті Білгород-Дністровський об 11:20 ─ біля будівлі райдержадміністрації, о 12:00 ─ біля пам’ятника Т.Г.Шевченку.

Щирі співчуття рідним і близьким з приводу тяжкої втрати висловлює «Бессарабія INFORM».

Білгород-Дністровський район проведе в останню путь поважного мешканця Ігумнова Павла Михайловича

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x