Білгород-Дністровський морський порт планують продати з третьої спроби: стартову ціну об’єкту знову підвищили

0 коментарів 16470 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фонд держмайна України втретє виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс ДП “Білгород-Дністровський морський торговельний порт”. Стартову ціну об’єкта підвищили майже вдвічі – до 184, 918 мільйонів гривень. Про це повідомив начальник регіонального відділення ФДМ по Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський, передає Бессарабія INFORM.


“Як ви могли помітити, змінилась стартова ціна. Це тому що було надано нову звітність та балансову вартість активів. Отже, торги заплановано на 6 червня 2023 року, стартова ціна — 184,9 млн грн (на остаточну суму продажу нараховується ПДВ)”, – зазначив Славський.

Нагадаємо, перший аукціон, на якому намагалися продати порт, повинен був відбутись 3 березня, однак ніхто не подав заявки на участь.

Вже 13 березня відбувся другий аукціон, однак, переможець не оплатив лот і, за словами Олександра Славського, втратив гарантійний внесок (18,7 млн грн — перераховано у бюджет) та право брати участь у торгах за цей обʼєкт.

“Порту потрібні інвестиції та модернізація для запуску повноцінної роботи. А це можливо лише завдяки залученню приватного інвестора”, – підкреслив керівник регіонального відділення.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x