500 булочок з улюбленими начинками “розлетілися” швидко: учні Тарутинського професійного ліцею потішили місцевих мешканців смаколиками та зібрали гроші для ЗСУ

0 коментарів 26109 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


24 травня у селищі Тарутине відбувся ярмарок-продаж, до якого долучилися колектив та учні ДНЗ «Тарутинський професійний аграрний ліцей». За сорок хвилин учні професійного аграрного ліцею розпродали усі здобні вироби, зібравши понад 5 тисяч гривень. Про проведення заходу розповіли на офіційній сторінці селищної ради, передає Бессарабія INFORM.


Проведення благодійного ярмарку-продажу здобних виробів на підтримку Збройних сил України ініціювала адміністрація навчального закладу.

До підготовки заходу долучився увесь колектив.

Працівники ліцею принесли продукти, необхідні для випічки здоби, та виготовили 500 булочок і рогаликів з маком, корицею та повидлом. Смаколики прийшлися до смаку місцевим мешканцям та розлетілися дуже швидко.

Разом до Перемоги!

500 булочок з улюбленими начинками "розлетілися" швидко: учні Тарутинського професійного ліцею потішили місцевих мешканців смаколиками та зібрали гроші для ЗСУ 500 булочок з улюбленими начинками "розлетілися" швидко: учні Тарутинського професійного ліцею потішили місцевих мешканців смаколиками та зібрали гроші для ЗСУ 500 булочок з улюбленими начинками "розлетілися" швидко: учні Тарутинського професійного ліцею потішили місцевих мешканців смаколиками та зібрали гроші для ЗСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x