Житель Затоки отримав мінімальний строк за вбивство співмешканки

0 коментарів 27405 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


42-річний житель Затоки, який у червні минулого року побив до смерті свою співмешканку, проведе у в’язниці сім років та три місяці. Таке покарання чоловіку призначив суд.


Як повідомили у Білгород-Дністровському відділі поліції, чоловік знаходився на іспитовому терміні за замах на крадіжку із проникненням у житло. У червні минуло року він поїхав на відмітку до районного органу пробації, а повернувшись додому, побачив, що його 43-річна співмешканка розпиває алкогольні напої з незнайомцем.

Між цивільною парою спалахнула сварка, у розпалі якої чоловік нещадно побив жінку кулаками, а коли вона знепритомніла, поклав її на ліжко і пішов спати. Вранці, виявивши потерпілу без ознак життя, зловмисник викликав «швидку».

На час слідства правоохоронці помістили правопорушника під варту. Надалі було встановлено, що смерть жінки настала внаслідок набряку головного мозку, який викликала закрита черепно-лицева травма.

Зібравши достатньо доказів того, що до злочину причетний співмешканець убитої, слідчі висунули чоловіку обвинувачення в умисному вбивстві, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді семи років та трьох місяців позбавлення волі. Також суд зобов’язав чоловіка сплатити судові витрати на залучення експерта у розмірі майже 2500 гривень.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x