Здавав назад та не помітив людину: в Тарутине сталося ДТП, в якому водій легковика наїхав на пішохіда

0 коментарів 21816 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селище Тарутине Болградського району сталася аварія, в якій постраждав 71-річний чоловік. Водій легковика здавав назад та не помітив пішохіда. Відомості про подію внесли у ЕРДР, водій надав гроші на лікування постраждалого. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області.


ДТП сталася вранці 19 квітня на проспекті Миру. Попередньо встановлено, що 50-річний місцевий житель, рухаючись заднім ходом на автомобілі «Volkswagen Crafter» наїхав на літнього співмістянина, коли той проходив повз. Зі слів водія, він чоловіка не помітив.

Унаслідок аварії постраждалий отримав перелом плечової кістки. Водій профінансував первинне обстеження й лікування громадянина.

Керманича перевірили на стан сп’яніння, за результатами медогляду, він був тверезий.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження встановлюються всі обставини аварії та свідки. Триває слідство.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x