Наслідки масштабної ДТП біля Монаш на трасі Одеса-Рені: рятувальники та небайдужі громадяни протягом шести годин намагалися прибрати понівечену фуру з дороги

0 коментарів 136998 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Масштабна аварія, яка сталася вчора на трасі Одеса-Рені у Білгород-Дністровському районі мала затяжні наслідки. Окрім того, що в результаті ДТП постраждали люди, серед яких маленька дитина, великовантажні автомобілі, які зіткнулися, стали причиною величезного затору на автодорозі. Як витягали фуру, що перегородила проїзд, кого довелося залучати до процесу ліквідації наслідків та скільки тривала масштабна операція зі “звільнення” траси, Бессарабії INFORM розповіли у Білгород-Дністровському районному управлінні ДСНС в Одеській області. 


Нагадаємо, на трасі Одеса-Рені зіштовхнулися три вантажні автомобілі: DAF, Scania та Volvo. Водій першої не дотримався дистанції і допустив зіткнення з другим автомобілем, який рухався у попутному напрямку, а далі виїхав на зустрічну смугу і там зіштовхнувся з третьою вантажівкою, що їхала назустріч.

19 квітня, протягом дня поліція та власники фур, які зіткнулися, намагалися прибрати великогабаритний транспорт з дороги, але їх зусилля були марними, адже навантажений зерновоз мав вагу близько 40 тон. Більш того, після зіткнення, колеса фури, яка перегородила проїзд, були заблоковані, що значно ускладнювало процес ліквідації наслідків ДТП.

З настанням темряви, ситуація погіршувалася. О 20.30 на місце аварії прибули співробітники Білгород-Дністровського пожежно-рятувального загону. В свою чергу, поліцейськими територіального відділу поліції було організовано реверсний рух по трасі.

Кабіна вантажівки “DAF” була настільки понівеченою, що зачепити трос, аби витягти її на узбіччя, було неможливо.

Водії в ручному режимі розблокували вісім колес, але вага вантажівки була занадто великою, зрушити фуру одразу не вдалося. На допомогу аккерманським колегам з обласного управління прибула спеціальна аварійно-рятувальна машина.

До масштабної операції долучилися і фермери. Керівник ФГ “Мрія” з села Маразліївка, який також виїхав на місце аварії, надав для допомоги ДСНС-никам великогабаритний трактор, попередньо повідомивши усі інстанції про роботу спецтехніки під час комендантської години.

Тільки завдяки спільним зусиллям співробітників фермерського господарства “Мрія” та рятувальникам, за допомогою великовантажного трактора, двох великогабаритних “ЗІЛів” о третій годині ночі злощасну фуру вдалося витягнути на узбіччя та звільнити трасу для повноцінного руху.

Після того, як понівечена вантажівка вже не заважала руху, аккерманські рятувальники змили з дороги залишки бруду, які утворилися під час ліквідаційних робіт.

Наслідки масштабної ДТП біля Монаш на трасі Одеса-Рені: рятувальники та небайдужі громадяни протягом шести годин намагалися прибрати понівечену фуру з дорогиНаслідки масштабної ДТП біля Монаш на трасі Одеса-Рені: рятувальники та небайдужі громадяни протягом шести годин намагалися прибрати понівечену фуру з дороги Наслідки масштабної ДТП біля Монаш на трасі Одеса-Рені: рятувальники та небайдужі громадяни протягом шести годин намагалися прибрати понівечену фуру з дороги Наслідки масштабної ДТП біля Монаш на трасі Одеса-Рені: рятувальники та небайдужі громадяни протягом шести годин намагалися прибрати понівечену фуру з дороги Наслідки масштабної ДТП біля Монаш на трасі Одеса-Рені: рятувальники та небайдужі громадяни протягом шести годин намагалися прибрати понівечену фуру з дороги

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x