Вже у цьому місяці: стало відомо, коли саме відбудеться довгоочікуваний контрнаступ ЗСУ

0 коментарів 21087 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У секретних документах Пентагону ЗМІ знайшли дату початку контрнаступу Збройних сил України – очікується, що це станеться 30 квітня. Про це повідомляє Newsweek із посиланням на злиті документи. Але де саме буде контрнаступ, ворог не знає: він плутається, сіпається і чекає ударів у різних місцях.


Згідно з даними видання, у документах фігурує інформація про передачу Пентагоном допомоги Україні перед контрнаступом Збройних Сил, запланованому на кінець квітня.

Водночас журналісти, посилаючись на джерела з розвідувальної спільноти стверджують, що поширені в мережі секретні відомості щодо дати українського наступу містять інформацію, отриману шляхом перехоплення телефонних розмов, і ймовірно є “справжнім секретом”, а не маніпуляцією.

Але, оскільки Україна ділилася із США не всіма деталями контрнаступу, цілком імовірно, що дату буде перенесено.

Як відомо, ЗСУ готуються до контрнаступу, а де він почнеться – для російських окупантів залишається загадкою. Україна докладає багато зусиль, щоб зробити ворогові “сюрприз”.

Про це нещодавна заявив військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов, коментуючи створення нових ВДА на території Запорізької області, зокрема на тимчасово окупованій.

“І в Запорізькій області, і в Донецькій, і в Луганській областях ми можемо створювати адміністрації – нехай смикаються, нехай нервуються. Вони все одно не вгадають. У нас командування і політичне, і військове набагато молодше і динамічніше, ніж російське. Вони в Росії дуже “закостенілі”, вони мислять штампами, вони ще з радянської школи. У нас – молодші, розумніші, хитріші. Тому росіяни будуть сіпатися-смикатися, а потім для них буде сюрприз. Це правильно. Ми ж хочемо зробити сюрприз, інакше їм буде нецікаво, – зазначив Сазонов.

За словами військового, ворог плутається, сіпається і чекає ударів у різних місцях. Росіяни змушені розпорошувати сили та нерви.

Надходить маса повідомлень, маса прогнозів і рано чи пізно вони тонуть у цьому. Тому виходить раптовий удар. Зараз дуже важко обдурити: є супутникова розвідка, є агентурна розвідка, є радіоперехоплення. Тобто робити зараз потай набагато важче, ніж у минулому столітті. Тому доводиться докладати безліч зусиль, щоб заплутати ворога”, – резюмував Сазонов.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x