Вилучили товару на кількасот тисяч гривень: ізмаїлець погорів на перевезенні безакцизних цигарок та горілки

0 коментарів 17955 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські затримали 30-річного ізмаїльця, який на власному автомобілі перевозив 16740 пачок цигарок різних торгівельних марок без акцизного податку та 15 літрів спиртовмісткого напою невідомого походження. Про це “Бессарабії INFORM” повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області. 


Правопорушника викрили дільничні офіцери поліції та прикордонники під час відпрацювання отриманої оперативної інформації.

Водій визнав, що тютюнові вироби та алкогольний напій незаконні, але звідки їх віз, говорити відмовився. Тож цю інформацію поліцейські встановлюють.

Відносно громадянина співробітники Ізмаїльського районного відділу поліції склали протокол за транспортування алкогольних напоїв та тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка, за частиною 1 ст. 164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 – 3400 гривень) з конфіскацією виробів.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x