У Тарутиному пограбували магазин – злочинця оперативно затримали в іншому місті області

0 коментарів 23058 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські оперативно затримали 37-річного мешканця селища Тарутине, який пограбував продавчиню продовольчого магазину.


В обласній поліції повідомили, що правопорушник вже був судимий за майнові злочини. Цього разу він набрав у крамниці товар і, не розрахувавшись, втік. Йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, що тягне за собою відповідальність у вигляді позбавлення волі.

Як стало відомо, 37-річний житель селища прийшов до міського торговельного закладу, обрав три упаковки заморожених креветок, шість пачок цигарок та пачку жувальної гумки. Продавчиня попросила свого сина скласти все у пакет, передати покупцеві та взяти розрахунок. Однак чоловік, отримавши товар і не сплативши за нього гроші, вибіг з магазину і втік.

Потерпіла одразу звернулася до правоохоронців, і оперативники територіального підрозділу поліції впродовж кількох годин затримали зловмисника у Білгороді-Дністровському. У чоловіка  виявили частину викраденого товару. Громадянин зізнався, що тим, чого не вистачає, поділився з друзями.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські в рамках кримінального провадження, слідчі під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), вчиненому повторно, поєднаному з проникненням у приміщення, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжній захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», – зазначив начальник Болградського районного відділу поліції Роман Галкін.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x