Вкрай необхідне обладнання у складні часи: Тарутинська лікарня отримала від міжнародних партнерів операційний стіл

0 коментарів 25434 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


10 квітня до Тарутинської центральної лікарні від проєкту “Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України”, який співфінансується ЄС та Урядом Німеччини, надійшов операційний хірургічний стіл.


“Надзвичайно приємно, що наші міжнародні партнери продовжують підтримку громади та допомагають обладнанням, яке є вкрай необхідним для лікарні.
Висловлюємо щиру подяку проєкту “Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України” за розуміння наших проблем та зміцнення Тарутинської громади у час надскладних випробувань для всієї України!”, – наголосили у Тарутинській селищній раді.

Також у громаді нагадали про оснащення медичною технікою та виробами медичного призначення центральної лікарні. Минулого року така допомога надійшла від бессарабських німців.

У 2023 році завдяки участі в міжнародних проєктах керівництво Тарутинської селищної ради залучає додаткові ресурси для покращення надання медичних послуг закладами охорони здоров’я громади та створення належних умов для роботи медичних працівників.

Вкрай необхідне обладнання у складні часи: Тарутинська лікарня отримала від міжнародних партнерів операційний стіл

Вкрай необхідне обладнання у складні часи: Тарутинська лікарня отримала від міжнародних партнерів операційний стіл Вкрай необхідне обладнання у складні часи: Тарутинська лікарня отримала від міжнародних партнерів операційний стіл Вкрай необхідне обладнання у складні часи: Тарутинська лікарня отримала від міжнародних партнерів операційний стіл  Вкрай необхідне обладнання у складні часи: Тарутинська лікарня отримала від міжнародних партнерів операційний стіл

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x