Тварин, ймовірно, здавали в оренду: в одеському дельфінарії скандал через знущання над морськими котиками

0 коментарів 23544 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У мережі спалахнув справжній скандал стосовно того, що в Одеському дельфінарії нібито експлуатують тварин. Водночас у розважальному комплексі це заперечили.


17 квітня блогерка під ніком st.makeeva.family опублікувала в Tik-Tок відео з готелю Nemo Hotel Resort & SPA, де видно, що у готельному номері є морські котики, яких, імовірно, надали з дельфінарію для фотосесії.

З цього приводу благодійна організація UAnimals вже звернулась до поліції із заявою за ч. 12 ст. 25 закону України, яка забороняє надавати фотопослуги з дикими тваринами поза межами зоопарків, цирків та дельфінаріїв.

«Цей допис спричинив хвилю обурення. Ми отримали шквал повідомлень та тисячі позначок із проханням запобігти знущанню з тварин. Ми вважаємо таку ситуацію неприпустимою, тож одразу подали заяву до поліції.  Відео та фото зроблені у готельному номері Nemo Hotel Resort & SPA, не у дельфінарії. Ймовірно, фотопослуги з дикими тваринами надаються мешканцям готелю, що є негуманним та незаконним», — розповіли у UAnimals.

Журналісти зв’язались з дельфінарієм “Немо”, аби отримати коментар стосовно цієї ситуації. Там зазначили, що дані щодо можливості взяти тварин в оренду є неправдивими, та назвали такі повідомлення провокацією.

“Це неправда. Абсолютно неправда. Ми не здаємо в оренду тварин. Тим паче не знущаємось. Наші тварини живуть набагато краще, аніж деякі з нас”, – сказали в дельфінарії в коментарі 24 Каналу.

Окрім того, там закцентували на тому, що є люди, які загалом проти дельфінаріїв, зоопарків та будь-якого утримання тварин в неприродних умовах, тому й начебто можуть здійснювати такі “інформаційні напади”.

Додамо, у соцмережах обурені українці почали ставити запитання та писати гнівні коментарі. Однак у закладі відповіли, що морські котики дельфінарію – соціальні. І для них це спілкування – це частина звичайного життя, до якого вони звикли.

Тварин, ймовірно, здавали в оренду: в одеському дельфінарії скандал через знущання над морськими котиками
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x