Стало відомо, за яким графіком відбудеться прощанням з загиблим кілійцем Романом Єфименко, та де вишукується живий коридор

0 коментарів 51435 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 20 квітня, в останню путь проведуть загиблого Захисника України кілійця Романа Єфименко, який віддав своє життя під час оборони Бахмута. У громаді оголосили день жалоби і запрошують доєднатися до траурної процесії, аби віддячити воїну за подвиг. “Бессарабія INFORM” публікує графік, за яким буде рухатися процесія. 


Об 10.20 ритуальна автівка з тілом Захисника рушить від моргу (Кілійська багатопрофільна лікарня) до Свято-Дмитрівського храму, де об 11 почнеться прощання. Живий коридор формує Кілійська міська рада по вулиці Миру від Центрального парку до міської ради. Приєднатися до нього і таким чином підтримати горюючих родичів, зокрема тринадцятирічного сина, можуть усі бажаючі. Вишукування о 10.20.

Окрім цього, вийти для прощання з Героєм можна вздовж усього маршруту слідування автомобілю: вулиця Кубишкіна до вулиця Захисників Зміїного (кол.Тургєнєва) – вулиця Портова, вулиця Миру – вулиця Тараса Шевченка – вулиця Київька – вулиця Дмитрівська – Свято-Дмитрівський храм.

Відспівування у церкві почнеться об 11 годині. Після цього Захисника з відповідними почестями поховають на Омарбієвському кладовищі.

На завтра, 20 квітня, в громаді розпорядженням міського голови Вячеслава Чернявського оголошено день жалоби.

Зазначимо, на час руху траурної процесії прогнозується невеликий дощ, але українські захисники борються за Україну у будь-яку погоду, тож ми маємо це враховувати, обмірковуючи, чи йти на прощання з загиблим за свою країну під дощем.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x