Прив’язують до БПЛА розривні гранати: в ОК “Південь” розповіли про нову тактику росіян

0 коментарів 20142 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Російські окупанти змінили тактику у війні проти України. Загарбники прив’язують до дронів розривні гранати та скидають в місця скупчення людей. На такі дії проти українського народу окупантів наштовхнули невдачі на фронті. Про це розповіла керівниця Об’єднаного координаційного штабу Сил оборони “Півдня” Наталія Гуменюк.


За її словами, розривними гранатами з безпілотників окупанти намагаються вразити місця, де українцям роздають гуманітарну допомогу.

“Це класична ознака тероризму, бо інших цілей це не має. Тому ми закликаємо людей не збиратися разом на відкритих територіях”, – наголосила Гуменюк.

Вона вважає, що така тактика військових країни-агресора – це крок відчаю. Водночас додала, що українські воїни знають, як відповідати на такі дії окупантів.

“Але зауважу – коли ворог вишукує нову тактику, ми завжди вишукуємо на неї протидію”, – підсумувала Гуменюк.

За її словами, після нещодавнього використання авіації з керованими бомбами окупанти зважилися на цей “крок відчаю”, бо їм більше нема чого використовувати.

“Для них дуже важко розміщувати артилерійські позиції на тих ділянках, над якими ми працюємо з вогневої точки зору. Зачищаючи смугу в 30 км, ми залишаємо все менше і менше позицій окупантам, звідки вони можуть артилерією, мінометами наносити ураження по правому берегу [Херсонської області], хоча вони все ж таки вишукують такі позиції“, – розповіла вона.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x