Питання-відповідь: що робити мешканцям Ізмаїлу у разі передачі гаража іншій особі?

0 коментарів 22896 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Питання щодо передачі власного майна у користування іншим особам повстають дуже часто. Зокрема, це стосується й гаражів. Нерідко буває так, що споруда пустує, власник нею не користується і він приймає рішення передати її у користування комусь іншому. Відповідь на питання “Що робити мешканцям Ізмаїлу у разі передачі гаража іншій особі?” надали в Управлінні житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як зазначили в Управлінні ЖКГ, у разі передачі гаража іншій особі дозвіл на його розміщення підлягає ОБОВ’ЯЗКОВОМУ переоформленню.

Особи, що передають один одному гараж, протягом одного місяця з дня його передачі зобов’язані звернутися до робочого органу із заявою у довільній формі про переоформлення дозволу.

До заяви додаються наступні документи:

  • документ (договір), що засвідчує перехід права на гараж;
  • оригінал чинного дозволу;
  • акт звірки, що підтверджує відсутність заборгованості з оплати пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою у місті Ізмаїлі;
  • копії паспорта громадянина України та довідки про надання ідентифікаційного номера.

Якщо зауважень до поданих заявниками документів немає, керівник робочого органу вносить це питання на розгляд спеціальної робочої групи.

З питаннями щодо тимчасового розміщення гаражів на території об’єктів благоустрою, які знаходяться на балансі Ізмаїльського УЖКГ, можно звертатися до фахівця управління  Гликерія Володимирівна Гриценко за тел.0484175221.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x