“Невже ви так не любите Україну? – валіть в росію”: в Кілійській громаді з могили Захисника зірвали прапор – відкрито кримінальне провадження

0 коментарів 44577 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 2 квітня, стало відомо про факт мародерства в селі Шевченково Кілійської громади на могилі Захисника України, 22-річного Руслана Ніколенко, який загинув у жовтні 2022 року на Херсонщині. Невідомий зірвав прапор зі флагштоку та покинув поряд. Про це “Бессарабія INFORM” повідомляє з посиланням на сестру Героя Аліну Акчебаш. 


Відбулося це вночі. Наступного дня дівчина відвідала могилу брата та неабияк засмутилася неймовірною неповагою до загиблого воїна. Сестра пообіцяла, що обов’язково знайде тих, хто зробив цей ганебний вчинок. До її наміру долучилися односельчани.

“Я впевнена що той, хто це зробив, прочитає! Що ж це за монстри живуч пліч опліч з нами? Мій братик, захищаючи вас ваших дітей, матерів, втратив своє життя!… Невже дійсно так ви не любите Україну ? Так валіть в росію!”, – поділилася сестра Героя.

“БІ” стало відомо, що такий інцидент трапився на могилі Руслана не вперше. Одразу після похорону хтось вже познущався над прапором, який розмістили на могилі. Цього разу стяг вже майорів на встановленому флагштоці, але висота не завадила ждунам руського миру проявити свою зрадницьку позицію.

Зазначимо, в Кілії також були зафіксовані такі випадки на могилах Захисників. В поліції розслідують дані вкримінальні провадження за кількома статтями.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x