Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров – побратимам»

0 коментарів 21816 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Одеського загону морської охорони Державної прикордонної служби України долучилися до донорської акції «Кров – побратимам». Донори-прикордонники таким чином виказали свою підтримку та допомогу воїнам на фронті. Інформація про акцію поширилася з гаслом: “Моя кров теж може воювати!”


Понад 30 військовослужбовців та цивільних працівників загону здали до Станції Переливання Крові в Одесі біля 15 літрів крові. Для когось це був перший досвід, а дехто є постійними донорами.

Прикладом, майор Олег Семенець став донором 10 років тому й не полишив цієї шляхетної справи. «Після того, як рашисти вдерлися до України, щодня обстрілюють наші міста і села, не шкодуючи ані дітей, ані літніх людей, потреба у донорській крові завжди є актуальною. Українські воїни дають гідну відсіч ворогу, але й вони отримують поранення і потребують підтримки на шляху до одужання. Тож, символічною є така підтримка всіх наших воїнів, хто боронить країну. Усією країною ми проявляємо хоробрість, незламність й усі разом об’єдналися емоційно. І у певному сенсі здача крові, яка спрямована на допомогу побратимам та тим, хто її потребує – це єдність фізична. Тому донорство для нас з дружиною вже багато років є невід’ємною частиною життя», – каже Олег.

«В такий важкий для країни час ми повинні підтримувати одне одного. Допомагати один одному – риса, яка в українців у крові. Тому маю надію, що й моя кров допоможе комусь врятувати життя», – розповів лейтенант Сергій Губер, який став донором вперше.

«Я вирішила долучитися до донорства й разом з побратимами також здати кров. Ми маємо використовувати кожну можливість допомогти тим, хто готовий віддати за нас життя. В країні війна і моя кров теж може воювати! Тому прагну таким чином зробити свій внесок до нашої Перемоги», – переконана працівник Галина Нех.

Донорський колектив морських прикордонників шириться і зростає. Адже кожен з них знає – кров одного донора може врятувати життя щонайменше трьох людей. Так ми стаємо втричі сильнішими і ріднішими.

Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам» Кров теж може воювати: прикордонники Одещини долучилися до донорської акції «Кров - побратимам»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x