Гауляйтер Херсонщини сальдо зібрався звільняти “причерноморські землі”, зокрема Ізмаїл, який “брав Суворов та Потьомкін”

1 коментар 27378 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 13 квітня, до дня звільнення Сімферополя від фашистських загарбників привітальне відеозвернення до мешканців частково деокупованої від російських звірств Херсонщини записав зрадник України, гауляйтер Херсонщини володимир сальдо, який пообіцяв звільнити Херсон, Миколаїв, Одесу та Ізмаїл. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на відеозапис. 


Він розповів про “нову мету” спеціальної військової операції – звільнити чорноморські землі, які свого часу входили у склад російської імперії. Сальдо звернувся до нікчемних залишків своїх прихильників з твердженням, що скоро будуть звільнені Херсон, Миколаїв, Одеса та навіть Ізмаїл, який “свого часу брав Суворов та Потьомкін”. Забігаючи наперед зазначимо, що усі іноземні та українські військові експерти сходяться у думці, що росія ні за яким сценарієм не здатна захопити південь України.

Також зрадник проскиглив, що дата звільнення Сімферополя від фашистів це “та дата, яка об’єднує нас усіх разом”.

Нагадаємо, після розгрому окупантів ЗСУ на Херсонщині та звільнення Херсону сальдо втік до Геніченська, звідки намагався якось виправдати провал росії, кажучі, що це зроблено з думкою “про майбутнє Херсону у її складі”.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
`
`
1 год назад

Давай к спермоусову, сцальдо 😉 🙂

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x