Допомога від чистого серця: проста родина з села Болградської громади подарувала квадрокоптер військовим

0 коментарів 15768 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Родина Хилинських з села Табаки Болградської громади подарувала військовим 88-го окремого батальйону морської піхоти з Болграда квадрокоптер DJI Mavic 3. Про це повідомила Махала.


Таке спорядження вкрай необхідне військовим у розвідці.

“Дрони потрібні хлопцям завжди, адже їх часто збивають. Це очі захисників, щоб не наражати себе на небезпеку у повітря вони підіймають “Мавіки””,– пояснює Оксана Кілафли, волонтерка, яка збирає кошти на потреби батальйону.

Свій внесок у майбутню перемогу вирішило зробити подружжя Наталі та Олександра Хилинських разом із синами Максимом і Олександром. Раніше вони підтримували фінансові збори, надавали допомогу, але зараз на сімейній раді вирішили передати суттєву річ, адже потреба в технічному спорядженні у військових є завжди актуальною. Для волонтерів новина про такий подарунок була неочікуваною.

“В нашій родині є військові, тому ми розуміємо, які зусилля вкладає українська армія задля майбутнього країни. На передовій багато втрат і це сумно. Наша допомога від чистого серця, для наближення перемоги, щоб скоріше хлопці повернулися додому. Віримо в ЗСУ! Слава Україні”, – ділиться Наталя Хилинська.

Квадрокоптер передали військовим з Болграда того ж дня, як його передала родина Хилинських. Він вже допомагає виконувати завдання на передовій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x