На Одещині до 14,5 років тюрми засудили бойовика “ДНР”

0 коментарів 23193 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суворовський районний суд Одеси заочно засудив до 14,5 років позбавлення волі уродженця Одещини, який  у вересні 2014 році під виглядом волонтера виїхав на тимчасово окуповану територію Донеччини. Там він з особистих ідеологічних переконань добровільно вступив до лав незаконного збройного формування «Оплот». Про це повідомили у прес-центрі Управління СБ України.


З початку 2015 року чоловік обійняв посаду начальника «особого відділу» в «Донецькому вищому загальновійськовому командному училищі мо днр».
Згодом бойовик очолив один із підрозділів незаконного військового формування терористичної організації «днр», що дислокується в м. Макіївка, Донецької області.
У складі цього бандформування на посаді командира підрозділу, він брав безпосередню участь у бойових діях проти українських військових підрозділів поблизу населених пунктів: Амвросіївка, Іловайськ, Лисиче, Зелене, Многопілля, Степано-Кринка, Кутейникове, Новоамвросіївське, Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Доля, Оленівка, Комсомольське, Обільне, Новий Світ, Старобешеве, Тельманове, Донецьк, Зугрес, Макіївка, Моспине, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Василівка, Кринична, Первомайське, Сердите, Стіжківське та інших населених пунктах Донецької області.
Суд визнав бойовика винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь в терористичній організації) Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді 14 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання.

На Одещині до 14,5 років тюрми засудили бойовика "ДНР"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x