Понад 20 тисяч гривень зібрали учні Криничненського ліцею для вихованців Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини

0 коментарів 21762 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ідея організувати добровольчі внески з кожного класу та членів педколективу належала Парламенту Криничненського ліцею Болградського району з метою придбати необхідне для малюків, що знаходяться в Ізмаїльському спецбудинку дитини. Повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на директорку навчального закладу в селі Криничне Марію Койчеву.


Таким чином учні та вчителі побажали створити хоч яке новорічне свято дітям, яким ніхто з рідних людей не приготує подарунки під ялинку.

Загалом вдалося зібрати 20 757 гривень, з яких на 12 тисяч гривень були придбані: дитячі суміші – 65; манка- 10 пакетів; гречка-25; цукор- 30 кг; сухофрукти- 10; пластівці- 2; йогурт – 36; сирок дитячий- 30.

«За використанням решти суми буде прийнято рішення Парламенту Криничненського ліцею на першому засіданні у другому семестрі. У будь-якому випадку, вони будуть використані на добру справу», – зазначила Марія Койчева.

Понад 20 тисяч гривень зібрали учні Криничненського ліцею для вихованців Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Понад 20 тисяч гривень зібрали учні Криничненського ліцею для вихованців Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Понад 20 тисяч гривень зібрали учні Криничненського ліцею для вихованців Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини Понад 20 тисяч гривень зібрали учні Криничненського ліцею для вихованців Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини

Фото Марії Койчевої

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x