Біля Кілії відрегульовано рух – заторів немає, але на трьох кілометрах вільна лише одна полоса (ОНОВЛЕНО)

0 коментарів 49950 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В районі Кілії правоохоронці відрегулювали транспортний колапс, створений фурами, які прямують до місцевого порту. Станом на 11 годину заторів на автодорозі Т-1630 немає, проте на перших трьох кілометрах від міста вільна лише одна полоса. Про це повідомляє журналістка «Бессарабії INFORM”.


Правоохоронці організували «кармани» для транспорту, аби автівки, які рухаються у зустрічному напрямку, могли розминутися. Великого напливу легкових автомобілів не спостерігається.

Оновлено! Станом на 14 годину довжина колони стала більшою і становить близько 5 кілометрів. Водіі фури дотримуються дистанції для того, аби зустрічний транспорт мав змогу уступити дорогу автівкам, які рухаються по своїй смузі. Навантаженість траси стала більшою, але заторів немає. Чекати роз’їзду з зустрічкою потрібно лише по кілька хвилин.

Нагадаємо, вчора, 22 квітня, міський голова Вячеслав Чернявский повідомив про ускладнення руху на ділянці від Струмка до Кілії та порекомендував без нагальної потреби не користуватися трасою. Також він зазначив, що рух між Кілією та Шевченково повністю заблокований – над вирішенням проблеми працювали поліцейські.

Біля Кілії відрегульовано рух - заторів немає, але на трьох кілометрах вільна лише одна полоса (ОНОВЛЕНО)

Біля Кілії відрегульовано рух - заторів немає, але на трьох кілометрах вільна лише одна полоса (ОНОВЛЕНО)

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x