Вступ звільненої України до НАТО допоможе запобігти новій війні РФ проти сусідніх країн

0 коментарів 20142 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Україна після завершення війни має стати членом НАТО з усіма відповідними гарантіями безпеки. Це допоможе запобігти новій війні РФ проти сусідніх країн. Про це заявив прем’єр-міністр Латвії Криш’яніс Каріньш, повідомляє Financial Times.


“Тривають військові дії, ніхто в НАТО не стане серйозно розглядати питання про включення України, оскільки це негайно втягне весь НАТО у війну, яку Росія веде в Україні. Але в кінцевому підсумку, за нашої спільної і непохитної підтримки, Україна доб’ється своїх цілей”, – заявив він.

За словами прем’єра Латвії, перемога України все одно залишить Росію цілковито цілою, з незмінними імперіалістичними нахилами, під управлінням агресивного і автократичного уряду.

“Єдиний варіант стримування Росії – це повний вступ звільненої України до альянсу НАТО з усіма гарантіями безпеки, які звідси випливають”, – заявив Каріньш.

Він підкреслив, що гарантії будуть важливими не тільки для України, а й для всієї Європи.

“Ми не можемо очікувати, що керівництво Росії змінить свій курс найближчим часом. Однак ми можемо гарантувати, що якими б не були її наміри, вона не зможе розпочати нову війну проти своїх європейських сусідів”, – додав він.

Вступ звільненої України до НАТО допоможе запобігти новій війні РФ проти сусідніх країн

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x