Пентагон озвучив головну умову вступу України в НАТО. США зосередились на допомозі українцям у війні

6 коментарів 33615 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Пентагон озвучив головну умову вступу України в НАТО. У Вашингтоні підтримують політику “відкритих дверей”, однак рішення про можливий вступ мають ухвалити всі країни-учасниці блоку. США при цьому зосереджені саме на допомозі українцям у війні. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час брифінгу.


“Ми прагнемо підтримувати політику “відкритих дверей” НАТО, але рішення про розширення Альянсу повинні приймати всі країни блоку”, – заявив Остін.

Він наголосив, що наразі США зосереджені насамперед на допомозі Україні, яка з 24 лютого захищається від російського вторгнення.

“Ми робимо все можливе, щоб Україна мала те, що їй потрібно для успіху. І ми бачимо дійсно хороші результати, досягнуті українськими силами”, – підсумував глава Пентагону.

Варто зазначити, що вже 9 країн (із 30-ти) підтримали членство України в НАТО, такі як: Чехія, Естонія, Латвія, Литва, Північна Македонія, Чорногорія, Польща, Румунія та Словаччина.

Нагадаємо, що 30 вересня президент України Володимир Зеленський оголосив про подання заявки на вступ до НАТО та зазначив, країна розраховує на приєднання у прискореному порядку. Як згодом стало відомо, в Сполучених Штатах Америки вважають, що вступ України до НАТО наразі “не на часі”. У закордонних ЗМІ кажуть, що заявка України про прискорений вступ до НАТО нібито “стала несподіванкою” для адміністрації президента США Джо Байдена.

guest

6 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ТЫ ХОЧЕШЬ БЫТЬ - ПЕДЕРАСТОМ?
ТЫ ХОЧЕШЬ БЫТЬ - ПЕДЕРАСТОМ?
1 год назад

ТОГДА ТЕБЕ В – еС и нАТО!

рубль
рубль
1 год назад

короче, если отбросить всю эту вонь , наканябанную, то в сухом остатке – прочитаем следующее:- украина – ПОША НА ХУЙ! они вполне доходчиво и доступно натисали, о том:))))) Вот только рогуль пытается найти тайный смысл в этой эпической фразе:- ПОШЛА НА ХУЙ!:))))!!!

рубль
рубль
1 год назад

Впрочем, я уже стало, кем стало (руспидорасом) и без Украины ПОШЛО НА ХУЙ :)))))

Дима
Дима
1 год назад

Говорят, что после вступления Украины в НАТО, рашка сразу демонстративно выйдет из ОДКБ.. Ахахахх!!

-//-
-//-
1 год назад

Ебанутым ^-^ нет покоя. Все скачут.

Патриарх Кирилл
Патриарх Кирилл
1 год назад

руб-//-лядь, перекрестись сзади, и перестанут твои черти скакать 😉 🙂

6
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x