Встигли поцупити 16 мішків: в Ізмаїлі ремонтники колії «Укрзалізниці» викрадали пшеницю з вагонів

0 коментарів 16362 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі правоохоронці відправили на лаву підсудних двох чоловіків, яких «на гарячому» піймали під час крадіжки пшениці з місцевого підприємства. Ремонтники колії «Укрзалізниці» викрадали пшеницю з вагонів на станції та встигли поцупити 16 мішків. Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.


Зловмисників викрили на одній із залізничних станцій, де відбувалося завантаження зерна у вагони. Вони встигли набрати 16 мішків збіжжя і повантажити у свій мікроавтобус.

Правопорушники – чоловіки 28-ми та 35-ти років, які працювали ремонтниками колії та штучних споруд АТ «Українська залізниця». Попередньо змовившись, спільники за допомогою заздалегідь заготовлених інструментів вночі відчинили люк у вагоні з зерном і почали наповнювати ним мішки. Зловмисників викрили, коли вони встигли завантажити у бус, на якому приїхали, 16 мішків пшениці.

«У чоловіків вилучили речові докази, а їх самих на час слідства помістили під домашній арешт. Провівши досудове розслідування та визнавши зібрані докази достатніми, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули підозрюваним звинувачення у незакінченому замаху на таємне викрадання чужого майна (крадіжці), вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду», – повідомив начальник слідчого відділу Ізмаїльського відділу поліції Андрій Мащенко.

Встигли поцупити 16 мішків: в Ізмаїлі ремонтники колії «Укрзалізниці» викрадали пшеницю з вагонів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x