У Сухопутних військах назвали ім’я захисника, якого неозброєним розстріляли росіяни

0 коментарів 22896 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора в соціальних мережах та засобах масової інформації було оприлюднено відеозапис розстрілу військовослужбовця Збройних Сил України, якого російські окупанти стратили після його слів “Слава Україні!”. За попередніми даними, загиблим є військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади Тимофій Миколайович Шадура. Про це йдеться у офіційному повідомленні відповідного підрозділу Сухопутних військ, передає Бессарабія INFORM.


Як стало відомо, Тимофій Шадура вважається зниклим безвісти з 3 лютого 2023 року після бойових дій в районі міста Бахмут.

“Наразі тіло нашого військовослужбовця знаходиться на тимчасово окупованій території. Остаточне підтвердження щодо особи буде встановлено після повернення тіла та проведення відповідних експертиз. Командування 30-ї окремої механізованої бригади і побратими Героя висловлюють щирі співчуття його рідним та близьким. Помста буде невідворотною.”, – зазначили військові.

Нагадаємо, вчора у  Мережі опублікували відео, як російські окупанти впритул розстріляли українського військовополоненого. Беззбройного українця вбили після його слів: “Слава Україні”.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x