Окупанти впритул розстріляли беззбройного українського бійця після слів “Слава Україні” (відео 18+)

0 коментарів 63612 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Мережі опублікували відео, як російські окупанти впритул розстріляли українського військовополоненого. Беззбройного українця вбили після його слів: “Слава Україні”. 


Наразі достовірно невідомо, де і коли саме було зроблено відеозапис жахливої страти.

На відео військовий курив цигарку і в якийсь момент сказав “Слава Україні”, після чого в нього випустили кілька автоматних черг.

На вбивство уккраїнського захисника відреагували в ОП. Голова Офісу президента Андрій Єрмак наголосив, що росіяни міфами про “нацистів” відбілюють свої воєнні злочини.

“Воєнні злочини культивуються на росії. І відбілюються їх пропагандою та міфами про “нацистів”. Вбивство людини, яка потрапила в полон – ще один приклад цього. А ще – це приклад їх національної нікчемності та слабкості. За кожен такий воєнний злочин буде розплата. Ніхто не зможе сховатися від неї”, – написав Єрмак.

“Розстріл українського військовослужбовця, який потрапив у полон, — це порушення Женевських конвенцій. Це виявлення ницості та підлості”, – підкреслив український омбудсмен Дмитро Лубінець.

Росії доведеться відповідати за кожен скоєний воєнний злочин, зазначив Лубінець.

“Коли у всьому світі слова “Слава Україні” викликають шану, повагу та гордість, росіяни за українське гасло розстрілюють… Дуже боляче дивитися на те, що роблять з нашими людьми окупанти. Мета України, як і всього демократичного світу, — притягнення Російської Федерації до відповідальності”, – написав Лубінець.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x