У Службі автодоріг пропонують об’їжджати величезний затор на трасі Одеса-Рені біля Ізмаїла через Болград

0 коментарів 27081 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автодорога Одеса-Рені з початку повномасштабної війни є одним із головних експортних маршрутів в Одеській області. Щодня нею проходять близько 20 тисяч автомобілів, включно з транзитним транспортом через КПП “Рені-Джуржулешти”, Ізмаїльський, Ренійський порти і поромну переправу “Орлівка”. Віднедавна на трасі виникло скупчення вантажівок поблизу міста Ізмаїла та села Саф’яни, що спричинило збільшення заторів.


У зв’язку з цим, Служба автодоріг Одеської області нагадала водіям про альтернативний маршрут, який дасть змогу уникнути заторів і попри довший маршрут можливо дозволить скоротити час у дорозі.

Автодор пропонує водіям об’їзд через місто Болград для тих, хто прямує до КПП на держкордоні, порту в Рені та на поромну переправу в Орлівці. Для цього можна використовувати автомобільні дороги Т-16-06 КПП “Виноградівка” – Болград – /М-15/ і Т-16-31 КПП “Табаки” – Болград – /М-15/. Обидві дороги перебувають у задовільному експлуатаційному стані.

Карту маршруту можна побачити на сайті Служби автодоріг Одеської області. У САД вважають, що цей об’їзд допоможе знизити навантаження на основний маршрут і прискорити рух транспорту.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x