У поліції повідомили подробиці двох смертельних ДТП на трасі Одеса-Рені – загинули троє водіїв

0 коментарів 45198 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На жаль, в результаті двох аварій, які сталися сьогодні вранці на трасі Одеса-Рені за участю фур, загинули троє водіїв. Подробиці смертельних ДТП розповіли у Ізмаїльському відділі поліції, передає Бессарабія INFORM.


Щодо першої дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася біля села Нові Трояни попередньо встановлено: близько сьомої години ранку 45-річний житель Миколаївської області, керуючи у напрямку міста Ізмаїл завантаженим автомобілем «Volvo», не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу набік. Від отриманих травм кермувальник загинув до приїзду «швидкої».

Щодо другої ДТП, яка сталася приблизно за дві години потому біля селища Суворове, попередньо відомо: водій вантажівки «DAF» з напівпричепом, рухаючись у напрямку Ізмаїла, не впорався з керуванням, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з такою самою вантажівкою «DAF». Водії обох транспортних засобів також загинули.

Наразі співробітники територіального підрозділу поліції встановлюють повні обставини дорожньо-транспортних пригод.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частинами 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) та 3 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) статті 286 Кримінального кодексу України.

“До уваги водіїв! На ділянці траси біля селища Суворове нині рух транспорту корегують поліцейські. Просимо буди вкрай уважними на дорозі,” – наголосили у поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x