Справа про розтрату 1 млн гривень: керівника аккерманського “Водоканалу” відсторонили від виконання службових обов’язків

0 коментарів 23733 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Керівника комунального підприємства “Білгород-Дністровськводоканал”, якого підозрюють у розтраті 1 мільйона гривень під час придбання спецтехніки, відсторонили від виконання службових обов’язків на час проведення розслідування. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан, передає Бессарабія INFORM.


За словами мера, наразі триває перевірка придбання за кошти бюджету спецавтотехніки для зазначеного комунального підприємства. В свою чергу, правоохоронні органи проводять досудове розслідування з цього питання.

“Керівник Водоканалу мною відсторонений від виконання службових обов’язків та на час проведення досудового розслідування його обов’язки буде виконувати заступник начальника Водоканалу Максим Мазуренко”,- зазначив Віталій Граждан.

Крім того, міський голова звернув увагу всіх керівників закладів та комунальних підприємств міста на дотриманні законодавства при використанні бюджетних коштів.

Мер запевнив: якщо в подальшому будуть виявлені подібні порушення, винні в цьому обов’язково понесуть відповідальність згідно норм чинного законодавства.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x